Ny kirkeverge i Lørenskog er tilsatt!

Martin Ljønes er tilsatt som ny kirkeverge i Lørenskog

Martin Ljønes kommer fra stilling som kirkeverge i Gjerdrum, hvor han har vært i 7 år. Før det var han sokneprest i  Holter og Bjørke menigheter i Nannestad fra 2007-2012. Ljønes er 43 år, gift og har tre barn og er bosatt i Gjerdrum.

Etter han gikk ut fra Skedsmo videregående, tok han profesjonsutdannelse i teologi ved Menighetsfakultetet, og har senere tatt en master i verdibasert ledelse ved VID Vitenskapelig høgskole. Han har solid erfaring som leder, da han tidligere både har drevet eget firma og vært leder i servicebransjen. Han har i tillegg erfaring med IKT-plattformer og IKT-systemer innen kirkelig administrasjon og regnskap. Ljønes er også aktiv innen idretten både som utøver og trener.

Han tiltrer stillingen etter avtale og før 1.juni 2020. Vi ønsker Martin velkommen som kirkeverge hos oss og ser frem til et godt samarbeid i tiden som kommer!