Babysang (0-1 år)

Velkommen til Babysang i Skårer kirke

Babysang i Skårer kirke

Dette er et tilbud til dere som har barn mellom 0-1 år, og som bor i Skårer sokn. Vi synger, danser, leker og spiser lunsj sammen. Tilbudet gir deg en fin mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet, og med kirken og flere ansatte her. Du blir også bedre kjent med babyen din ved at dere skaper gode minner sammen gjennom sang og musikk.

Datoer våren 2019

Hvert kurs består av 5 samlinger, og foregår på tirsdager fra kl. 12.00 - 14.00 i Skårer kirke (inngang oppe). Kursavgift: Kr. 150,-. (5 ganger, inkl. lunsj hver gang).

• Oppstart kurs 1: 8. januar
  • Oppstart kurs 2: 12. februar
  • Oppstart kurs 3: 2. april
  • Oppstart kurs 4: 14. mai

Andre tilbud for barnefamilier i Skårer kirke

Babysang er en del av menighetens trosopplæringstiltak og foregår på samme dag som Familiedagen med Knøttesang og Barnekor. Les mer om Babysang på Den norske kirkes nettsider.

Påmelding eller spørsmål til trosopplærer Kari Stray Nordberg. E-post: Klikk her.

Hjertelig velkommen!