Misjonsmiddag

Velkommen til misjonsmiddag mandag 11. oktober kl. 17.30, hvor diakon Kari er gjest.

Mandag 11. oktober kl. 17.30 inviterer misjonsgruppa i Skårer menighet til misjonsmiddag. Denne gangen har vi invitert diakon Kari Stray Nordberg til kveldens Misjonshjørne. Hun har valgt temaet: "Du er elsket!", der hun vil formidle  én av mange sammenhenger mellom diakoni og misjon.

Skårer menighet har siden høsten 2012 arrangert misjonsmiddager 6 ganger i året. Her serveres det gratis mat, og kaffe, og vi har innsamling til menighetens misjonsprosjekt. Utgifter til mat blir sponset av frivillige og en felles dugnad gjør dette arbeidet mulig.

Vi støtter NMS sitt arbeid i Etiopia og Malawi.
Det er også innlevering av strikkeluer til nyfødte i Etiopia – vær med å redd liv!

For mer informasjon, kontakt Eli Marie Herdieckerhoff. Telefon 928 39 831, eller epost: eli.herdieckerhoff@gmail.com

Sammen kan vi gjøre en forskjell!

MISJONSGRUPPE: Kanskje du ønsker å være med i misjonsgruppa? Vi møtes hjemme hos Eli Marie noen ganger i semesteret, der vi planlegger misjonsmiddagene, misjonsgudstjenester, snakker om misjonsprosjektene, og ellers har det hyggelig sammen. Ta kontak med Eli Marie om du ønsker å være med eller få mer informasjon.