Utdeling av 2-årsbok

Skårer menighet inviterer til utdeling av 2-årsbok søndag 8. mars kl. 11.

Kjære 2-åring!

Skårer menighet ønsker å gi deg en egen kirkebok i familiegudstjenesten den 8. mars. Det er en fin bok som lar barnet møte kristen tro gjennom bibeltekst, sang, bønn og fortelling. Den handler om Jesus som den gode gjeteren, som har omsorg for hver eneste en av oss. I gudstjenesten vil også knøttesangkoret delta. Dette er et ukentlig sangtilbud for barn fra 1-4 år.

Vi ønsker også å invitere deg til Familiedagen i Skårer kirke onsdag den 3. mars. Dagen starter med en enkel og god middag før vi samles vi i kirkerommet og synger, leker, forteller, og forbereder oss til gudstjenesten på søndag. Vi avslutter samlingen med litt saft og kaffe sammen med de andre på Familiedagen.

Tidspunkt:
Familiedag: Tirsdag 3. mars kl. 16.30-18.00
Familiegudstjeneste: Søndag 8. mars kl. 11.00 (Oppmøte kl. 10.30)

For påmelding: Klikk her. (Frist: 2. mars)

Eventuelle spørsmål kan rettes til kateket Frøydis Helen Tørring pr. e-post: Klikk her