Bli med på vår tids viktigste digitale fasteaksjon!

Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon blir i år en heldigital bøssebæringsaksjon. Les mer om hvordan du kan bidra her.

(Foto: Kirkens nødhjelp)

Bli med på vår tids viktigste digitale fasteaksjon!

Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon blir i år en heldigital bøssebæringsaksjon. 40 000 unge mennesker får ikke gått dør-til-dør på grunn av Koronaviruset. Akkurat nå prøver hele verden å beskytte seg og sine mot  koronaviruset, men dessverre er det milliarder av mennesker som mangler de viktigste  verktøyene: såpe og rent vann.

I dag lever 1 av 9 mennesker i verden uten tilgang til rent vann. Mange steder fører dette til at barn som Kila ikke kan gå på skole, fordi de må hente vann eller blir syke. Rent vann forandrer liv. For 200 kr kan du gi et menneske tilgang til rent vann resten av livet.

Hvordan kan jeg bidra?

Hovednnsamlingen vil i år foregå på Facebook: Klikk her for å komme til innsamlingsaskjonen.

Hvis du ikke har Facebook eller vil gi på annen måte kan du gi din støtte direkte til Kirkens Nødhjelp via deres nettsider fasteaksjonen.no, Vipps til 2426, eller send SMS: VANN til 2426 (200,-)